HUNTED

Kan jij verdwijnen van de radar?

Verdwijn met je team van de radar en zorg dat je uit handen blijft van de hunters, tijdens de super spannende citygame The Hunt.

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen? Met deze citygame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef?

Hoe werkt het?

Je geeft je op in teams van 2 personen. Elk team heeft de app gedownload waarop het speelveld (de stad, wijk of dorp) is te zien. Hierop zie je een plattegrond van de stad, wijk of dorp met daarop de kluizen en personages. Als criminelen moet je zoveel mogelijk kluizen zien te kraken en daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar tegelijkertijd wel uit handen zien te blijven van de hunters. Ben je een hunter dan is jouw taak om zo snel mogelijk de criminelen op te sporen en ze in de kraag te vatten. Geheel coronaproof want je vangt de criminelen op afstand.

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag.

Kijk de video voor uitleg over het spel.

Waar en hoe kun je jezelf inschrijven?